Rejser…

Rejseudvalget (Lykke, Torben, Anitta og Niels-Bo) vil igen for året 2021 udbyde en sommertur i august for Vandreforeningens medlemmer. Turen går til det vestlige Polen, nærmere bestemt i Lubusz regionen i byen Skwirzyna. Området har tidligere tilhørt Tyskland og var kendt som Schwerin ved Warta floden.

Vi skal bo på et hyggeligt, trestjernet familiehotel, som ligger lige ned til Warta floden.

Vi har følgende, foreløbige fakta om turen.

• Det bliver en 5 dages bustur.
  • Der vil være førte vandringer af varierende længder 3 – 5 og 7 km.
  • Prisen bliver ca. 3.985,00 kr. Prisen inkluderer bl.a.:
  • 4 x overnatning på 3 stjernet, hyggeligt familiehotel.
  • Samtlige entreer til alle programsatte arrangementer.
  • Alle måltider, også på færgeturene, excl. drikkevarer.

Tilmelding vil foregå efter ’først til mølle princippet’. Der vil i alt blive plads til 52 gæster incl. chaufføren.

Vi kommer tilbage i Klubnyt for februar 2021 med flere detaljer og en flyer. Start af tilmelding bliver ligeledes annonceret i Klubnyt februar 2021.

Men sæt allerede nu tidspunktet af i kalenderen, lige som I også er velkomne til at melde ind med jeres interesse til os i rejseudvalget.

PUV Niels-Bo

Luk