Skriv i gæstebogen...

Her er ordet dit... Kommentarer, ros, ris . . .

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Margrethe, d. 11-09-2014
Tak for dejligt samvær og skønne oplevelser ved Jammerbugten. Endnu en skøn tur Lenna havde arrangeret. Selvom vejret i det vestjyske viste sig som det jyske stride landskab, nød vi den smukke natur.På vejen til vores hotel oplevede vi Bulbjerg,"fuglefjeldet",(en knude af limsten)som konstant er udsat for nedbrydning af Vesterhavet,fantastisk syn.Boede på hotel KLITROSEN,hvorfra turene gik til bl.a.til Svinkeløv plantage og Lønstrup.En fantastisk solnedgang oplevede vi også med dertl hørende champagne og kransekage.Lidt aftenmusik dertil af Sven Erik. Hjemturen gik over Fur, også utrolig spændende og smuk. En meget dejlig tur.
Skrevet af Niels-Anker Hansen, d. 04-03-2014
Jeg vil gerne have lov til at takke
Køge Vandreforenings ILDSJÆLE for nogle
usædvanligt velafmærkede og velgennemførte ture.

Der er SÅ MEGET hjerte med, når I arrangerer noget, at man bliver helt ydmyg.

Fortsat LYKKE, HELD,
MOD OG MANDSHJERTE M/K !

Niels-Anker Hansen
Skrevet af Rasmus Franck, d. 22-07-2013
Tak for en dejlig Stevnsmarch.

Skrevet af Bruno Martlev, d. 06-05-2013
Tak for en herlig Vintersæson med onsdags motionen. Tak til alle, som yder et stort arbejde med at servicere os hver onsdag i det halve år. Som de andre år, var det en herlig afslutning på onsdagsmotionen i Køge Hallerene med rekord stort deltagelse. Det viser den store interesse der er for at vandre. Bruno.
Skrevet af Bente Grubbe Hansen, d. 01-05-2013
Hold da helt op Lene.
Det er da et Klubnyt der vil noget.
Flot at du har de allersidste nyheder fra i dag d.1.maj med og tak for alle de gode
informationer om livets gang i vores forening.
Bente Grubbe
Skrevet af Bente B Pedersen, d. 25-04-2013
Hermed en hilsen fra et glad medlem af vandrerforeningen. Tak for en hyggelig afslutning i Køge Hallen, det var et fint arrangment.
Bente B Pedersen
Skrevet af Jørgen Bøcher, d. 05-02-2013
Skrevet af Jørgen Bøcher d. 5 februar
Jeg synes at det er en udmærket forening
jørgen
Skrevet af Bent Pedersen, d. 12-12-2011
Hej Lene.

Tillykke med hjemmesiden.
Det ER den flotteste hjemmeside, jeg har set.
Den er vel disponeret og særdeles informativ.

Hilsen Ingrid og Bent Pedersen
Skrevet af Lenna og Jørgen Poulsen, d. 11-11-2010
"Onsdagsmotion" har længe været den største hverdagsmotion i Danmark, men her på det sidste er den blevet endnu større.
Onsdag d. 11.11 har der været ny deltagerrekord. 158 deltog denne dag. Gennemsnittet for de første 11 gange har været 125 deltagere. Det er dejligt med så mange, men der er stadigvæk plads til nye.
En af årsagerne til de mange deltagere er den gode stemning og det sociale samvær, der finder sted.
Hilsen Lenna og Jørgen

Skrevet af Niels, d. 11-10-2010
Fodslaw Køges Hjælpertur den 2/10-2010
Tak for den rosende tilkendegivelse jeg fik ved hjælperturens afslutning. I var selv med til at turen blev en dejlig oplevelse. Jeg tror at alle hyggede sig på turen gennem Mallings Kløft- i Vordingborg og i særdeleshed på Lolles Gård, jeg skal hilse fra Anja på Lolles hun syntes at vi var et dejligt posetivt bekendskab. Tak til bestyrelsen.
Skrevet af Bente , d. 04-10-2010
En stor tak til arrangørerne af den herlige hjælpertur som vi fik lov til at være deltagere i. Vejret var perfekt at gå i, og område var spændende (det gik over stok og sten i kløften) og turen ind til Vordingborg herlig.
Frokosten på Nyord fortrinlig og rundturen i byen livlig og informativ.
Tak til tovholderen Niels og hans hjælpere
fra John og Bente
Skrevet af Margrethe, d. 03-03-2010
Fornøjelse med den flotte hjemmeside. Og i det hele taget så positivt samvær på vores vandringer.
1. dag i dag efter jeg mistede Jørgen 6/2 pludseligt. Sikke en varm og sød velkomst, jeg fik. TAK.
Skrevet af Leif "Fnuggi" Larsen, d. 25-01-2010
Hej med Jeg
Flot Ny hjemmeside.
Tak for mange godet ture og weekender.
Det var et godt nyt startsted og tur på Køgeåsti, og et flot landskab, selvom det var lidt køligt.
Vi ses snart
Fnuggi.
Skrevet af Bettina Thomsen, d. 07-01-2010
FLOT FLOT hjemmeside. Dejligt at se de mange fotos fra de forskellige arrangementer. Jeg glæder mig allerede til næste vandretur med Fodslaw Køge og de flotte diplomer, der altid er kreeret.