Skriv i gæstebogen...

Her er ordet dit... Kommentarer, ros, ris . . .

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Niels-Anker Hansen, d. 08-02-2019
O'H'øj Super-Vandrere !

Med al Jeres energi, organisering og aldrig svigtende humør, bør I 'vise flaget' ved den årlige Hærvejsmarch i og omkring Viborg.

Jeg modtog 30. års-medaljen sidste år,
og spejdede forgæves efter Jeres glade
ansigter.

I år er det 29. og 30 juni,
og det ville være dejligt hvis I deltog.

Niels-Anker Hansen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bruno Martlev, d. 25-08-2018
Hej alle vandre i Køge forening. Vi var 40 der deltog i en rigtig dejlig tur med Køge vandreforening til Nordtyskland. Vi fik rigtig mange gode oplevelser. Alt var planlagt til sidste detalje. Rigtig mange tak for denne oplevelse. Jeg kommer med igen til næste år. Bruno
E-mail:
Skrevet af Inger og Bent Larsen, d. 16-06-2018
Hej Køge vandreforening.
En fantastisk jubilæumsfest havde i arrangeret, og det var en rigtig dejlig dag og aften, der var arrangeret.
Vejret var perfekt, rigtig god mad, og så med god musik til. En super ide med den lille gætte/finde-leg i Solgårdsparken, så alle der havde lyst kunne udforske området.
Stor stor tak til bestyrelse og hjælpere, for den fantastisk jubilæumsfest. Det har været et stort arbejde, og i skal alle have tak for den gode måde hvorpå i fik festen til at foregå.
Forsat god sommer til alle fra Inger og Bent Larsen
E-mail:
Skrevet af Bruno Martlev, d. 05-03-2018
Vintertur.
Igen har bestyrelse med hjælpere været aktive. En god og vel tilrettelagt tur, som løb over to dage. Der var mange distancer at gå. Desværre måtte jeg holde mig til kun gå 5 km. Det er lidt ærgerligt. Jeg var der om lørdagen og fik gået min tur, som var godt tilrettelagt. Det var hyggeligt at komme og få en snak med mange af de fremmødte. Jeg fik været en tur i Vedskølle og spise sammen med nogle af dem som gik 20 kilometeren. Tak til alle dem som ofre deres tid på at tilrettelægge sådan en tur.
E-mail:
Skrevet af Bruno Martlev, d. 06-11-2017
4 dages tur til Svendborg i August 2017. Vi begyndte med Svanninge bakker på udturen, og fik set et rigtig skønt område.
Vi kørte derfra til Svendborg, hvor vi blev indlogeret på Hotel Svendborg. Turen gik dagen efter til Ærø med Færgen kl 9,00. Der var så vandringer af forskellig længder. Den længste på 12 kilometer. Der var tur til Valdemar slot og besøg ved
Elvira Madigan. Sidste dag så vi Danmarks største sten. Så gik turen Hjemad. en rigtig god og veltilrettelagt tur. Vi ses til næste år.
E-mail:
Skrevet af Ida Houmann, d. 03-10-2017
Vi havde en dejlig tur til Frilandsmuseet, og vejret var med os, lunt med solskin. :-) Nogle fik smagt på gamle æblesorter uhmm! Per smeds æble. :-) Efter fælles frokost, var nogle ude at gå ca. 8 km. Tak for en dejlig dag. Mange hilsner Ida
E-mail:
Skrevet af Sebastian, d. 17-05-2017
Der bliver gået nogle kilometer og det ser rigtig hyggeligt ud! Ærgerligt jegi kke bor i Køge :-(
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jakob, d. 23-04-2017
Tak for en rigtig god og inspirerende hjemmeside. Jeg er selv rigtig glad for at gå. Specielt ned til bageren efter brød. Måske man skulle sætte barren lidt højere fremadrettet.
E-mail:
Skrevet af Niels-Anker Hansen, d. 04-03-2017
Med en despot som Putin i den ene side af Verden og en tilsvarende som Trump i den anden, samt vor egen Lars 'Berlusconi' Løkke Rasmussen i midten, så kan man godt gå og blive en anelse bekymret for fremtiden. MEN så er det bare så trygt og dejligt, at vi har KØGE VANDREFORENING, som man ALTID kan regne med. Gæve folk
med en ALDRIG svigtende humor, og nogle
solide og dejlige vandre-ruter.

TAK endnu en gang
for Jeres høje Gidelses-procent
og skønne måde at være medmennesker på

Niels-Anker
E-mail:
Skrevet af Bruno Martlev, d. 08-05-2016
madpakketur. Vi var 12 personer der tog af sted på denne tur til Grip skov. Torben og Bjørn var turleder. Bjørn fortalte levende om alt det vi så undervejs. Det var en rigtig interessant tur. Vi fik gået 14 5 km. Vejret var herlig og en virkelig skøn tur. tak for det
E-mail:
Skrevet af Niels-Anker Hansen, d. 11-01-2016
O-Nytårs-Høj 'ILDSJÆLE' !

Jeg har ved flere lejligheder rost Jer
for energi og aldrig svigtende humør, for ikke at tale om rigtig spændende og velafmærkede ture.

MEN I er startet 2016 noget 'tilbage-lænede', for hér 11/1 står der stadig intet om Jeres dejlige KØGE ÅSTI VANDRING - eller resten af 2016.

Niels-Anker Hansen
Lene Lynnerup-fan
E-mail:
Skrevet af Margrethe Pedersen, d. 05-10-2015
Bare en lille hilsen til alle medrejsende på turen til Esbjerg med Lenna som rejsearrangør. Tak for herligt samvær og en utrolig dejlig tur. På vejen dertil gjorde vi ophold i Ribe, en smuk by. Derfra videre til vores opholdssted Billum Kro , et dejligt ophold med søde mennesker og god kromad. Næste dag vandretur til Danmarks vestligste punkt Blåvandshug Fyr. Vejret super. Om aftenen solnedgangstur med champagne og sæler... Torsdag d. 20/8 en tur til Fanø til Sønderho. Jamen alle de oplevelser, vi havde er svært at beskrive...Det var så enormt dejligt. sluttede vores sommertur på øen SYLT, hvor vi også fik en skøn oplevelse med dansktalende guide og herlig tysk slagermusik på stranden. Livsbekræftende sommertur.
E-mail:
Skrevet af Kirsten Hansen , d. 21-09-2015
Hej Niels.
Vil lige skrive et par ord om den supergode hjælper tur du havde lavet endnu engang . det er fantatisk at komme rundt på områder jeg aldrig har været. også spændende at høre om inddæmningen af lammefjorden.selvom han ikke var en god formidler . skøn frokost , dejlige pandekagerog kaffe. og til slut den gode overraskelse. Held og lykke med jer. kh .Kirsten Hansen
E-mail:
Skrevet af Niels-Anker Hansen, d. 26-01-2015
25/1 2015 var KØGE Å STI VANDRING begunstiget med dét Dr. Margrethe ville kalde POSTKORTVEJR.

Vi var igen 3 generationer, der gik den
smukke, velafmærkede og dejlige tur.

Så udover at takke ILDSJÆLENE for endnu et kæmpe arbejde og en god oplevelse, så skal lyde et højt:
LAD OS ALLESAMMEN GØRE EN
INDSATS FOR AT FÅ ENDNU FLERE MED !!

Niels-Anker Hansen


E-mail:
Skrevet af Ragnhild Madsen, d. 05-11-2014
Jeg synes Lene Lynnerup fortjener stor ros for det meget flotte Klubnyt, som er meget professionelt lavet og som man har lyst til at læse hver gang. Flot.
E-mail: