3 Indlæg fra medlemmer...

Sommertur til Vejle...
En fantastisk skøn sommertur med vandreforeningen til Vejle fra d. 13.-16./8-2013. Tak Lenna, og alle de andre skønne mennesker, der deltog.
Da vi ankom til FYN med bussen, var vi nogle — vist ca. halvdelen af selskabet på 47 mennesker — der tog på en UBESKRIVELIG tur gennem vand til Æbelø. Vadede af sted i pænt dybt vand (pga. blæst). Vandet gik til knæ... lår på nogle af os, så ret strengt at gå 1½ km frem og tilbage i vand. Desuden en lang tange på flere km til Æbelø... I blæsevejr og nogen regn.. Jeg ville tage regnslag på, da vi kom til tangen - regnslaget stod vandret ud til siden, så det rige fugleliv, der skulle være på øen, blev nok skræmt væk af "fugleskræmslet". En morsom tur... Noget af en udfordring.
 
Vi blev indlogeret på Haraldskær, en gammel herregård, der er smukt restaureret, og ligger i pragtfulde omgivelser i Vejle. Et rigtig dejligt sted. At menuen så var gourmetmad, var bare spændende og lækkert. Der var måske nogle, der ikke blev mætte???
 
Og så jo, vandreture i smukke omgivelser. Der var som sædvanlig taget hensyn til alle vores forskelligheder, flot.
 
Onsdag aften en LENNA-overraskelsestur. Vi kørte fra Haraldskær med bussen kl.19.45 mod Tørskind Grusgrav. Det vidste vi ikke i bussen, vi så en masse motorcykler og andet motoriseret køretøj køre forbi os. De havde så åbenbart planlagt at feste — mødes der, så der var ligesom ikke plads til os. Nå, det slår ikke Lenna ud, hun havde planlagt, vi skulle se solnedgang der, men vi kører så videre til Ravningbroen, skønt sted med borde og bænke. Champagne i stride strømme, kransekager, FÆLLESSANG, solnedgang, måneopgang og så os alle stå med hinanden i hånden og synge: "SKULD GAMMEL VENSKAB" - det var så gribende, så varm og dejlig en oplevelse, en livsglæde, så man måtte knibe en tåre.
Torsdag en tur til Bindeballe Købmandsgård, hvortil vi også gik i forskellige hold. Købmandsgården er en oplevelse værd, meget spændene med gamle ting. Vi indtog ude i solen vores medbragte mad fra Haraldskær.
Om aftenen endnu en gang hyggeligt samvær, bål blev tændt.
 
Fredag er så hjemtur til Køge. Om morgenen kommer vi ud i bussen, der er fint pyntet op med flag og balloner. HIP- HURRA, det er Niels’ fødselsdag.
 
Fødselsdagssange blev sunget, dejlig tur hjem over Samsø.
 
EN DEJLIG, SKØN,SKØN SOMMERTUR.
 
Kærlig hilsen

Margrethe Pedersen 

 


Kære vandrevenner.
Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse på turen. Det første, vi oplevede, var, at vi skulle en tur på Æbleø. Det var hårdt for en gammel mand, der snart er 80.
Vi gik 3 km i en halv meter vand, men jeg fortryder det ikke. Vi var så inde og se lidt på den gamle by Bogense. Jeg mener, at den blev købstad samme år som Køge.
Så kørte vi til vores dejlige Hotel Haraldskær — et meget fint hotel. Maden var meget fin, men smagte godt. De tre dage, vi var der, var de fleste ude at gå nogle dejlige ture. Jeg selv gik ikke så meget, men jeg nød hver dag. Selv den dag, hvor vi skulle gå en lille tur på 4 km, det blev nok en 8 km. Lenna gik mod øst, hvor vi skulle mod vest. Godt nok, Lenna. Vi kom da til Bindeballe og spiste vores medbragte bolle med kaffe bagefter. Jeg selv fik købt 3 flasker sprut og en ny sommerhat.
Dagen efter gik turen over Samsø hjem.
Tak for en dejlig tur Lenna og Jørgen.
Kærlig hilsen Ib Sivertsen.